Daarom Beda keukens

Sommige mensen denken dat ze voor een keuken op maat per se naar een interieurbouwer moeten, maar dat is helemaal niet nodig. Je kunt er gewoon voor naar de Beda dealer

De naam Beda staat al bijna 40 jaar voor het verschil tussen zomaar een keuken kopen en je eigen keuken laten maken. Onze filosofie: een topkwaliteit maatwerk keuken is voor iedereen weggelegd.

Altijd een passende keuken

Aparte afmetingen? Bijzondere kleur? Afwijkende kastindeling? Bij Beda zijn de keuzemogelijkheden eindeloos. Op deze site tonen we slechts een greep uit de vele modellen en opties. Of je nu een kunststof, houten of HPL keuken zoekt, afgewerkt in hoogglans, beits of lak: wij maken jouw droomkeuken op maat.

100% Nederlands kwaliteitsfabricaat

Wij maken alle keukens in onze eigen fabriek in Bladel. Daardoor kunnen wij elk keukenmeubel produceren volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Met een Beda keuken kun je altijd rekenen op:

•  8 mm geschroefde rugwanden voor een optimale kastconstructie en stabiliteit

•  De nieuwste Blum LEGRABOX laden voor een strakke look en meer draagkracht

•  Multiplex bovenregels voor maximale belastbaarheid

•  Zelfsluitende dempingsystemen voor laden en deuren

•  Een mooie afwerking zonder overtollige kastboringen

Al 40 jaar een begrip in maatwerk keukens

Beda staat niet alleen voor maatwerk, maar ook en vooral voor kwaliteit. Al bijna 40 jaar. Onze keukens staan erom bekend dat ze jarenlang meegaan. Niet voor niets vind je Beda keukens inmiddels bij vele gerenommeerde keukenspeciaalzaken.

Onze visie

Meer inspiratie? Bekijk onze brochure

Handelsweg 2
5531 AE Bladel