Nieuws

 

Nieuwe kantenaanlijmmachine

Inmiddels is onze tweede nieuwe kantenaanlijmmachine in gebruik genomen! Zowel extra productiecapaciteit als een topkwaliteit afwerking van de fronten.          

Lees Verder

Perfect voorbeeld van ambachtelijk vakmanschap en moderne technologie

Reeds hebben wij onze automatische spuitrobot in gebruik genomen. Zo kunnen wij voldoen aan de toenemende vraag naar lakwerk in hoge kwaliteit. Kortom een perfect voorbeeld van ambachtelijk vakmanschap en moderne technologie.    

Lees Verder

Volledig geautomatiseerd magazijn in gebruik genomen

Bij Beda geloven we in de inzet van moderne technologie, zodat ons ambachtelijke vakmanschap optimaal tot zijn recht kan komen. De afgelopen jaren hebben we daarom flink geïnvesteerd in de modernisering van ons machinepark. En onlangs hebben we ook een nieuw, volledig geautomatiseerd magazijn in gebruik genomen. Meer foto’s op onze Facebookpagina.     

Lees Verder

Beda keukens in Keuken & Interieur Magazine

 In haar februarinummer van dit jaar pakte Keuken & Interieur Magazine (KIM) uit met een groot artikel over de Nederlandse keukenindustrie. Ook Beda keukens kwam hierin uitgebreid aan bod. Daar zijn we erg trots op, want KIM geldt als hét vakblad voor de Nederlandse keukenbranche. De verslaggever van KIM, die voor deze reportage ook een…

Lees Verder

Handelsweg 2
5531 AE Bladel