Over ons

Ambachtelijk handwerk, Industriële precisie

De naam BEDA staat al 45 jaar voor het verschil tussen zomaar een keuken kopen en je eigen keuken laten maken. Van betaalbare keukens op maat tot zeer exclusieve keukens, volledig in Nederland geproduceerd. Onze filosofie luidt: een topkwaliteit maatwerk keuken is mogelijk in elke stijl. In onze keukenfabriek beschikken wij over een zeer modern machinepark. Maar te midden van al deze geavanceerde machines werken er bij ons ook nog echte meubelmakers; ambachtslieden van de oude stempel. Onze productieprocessen zijn door automatisering zo efficiënt mogelijk ingericht. Op die manier creëren we de ruimte om het ambachtelijke handwerk van onze vakmensen optimaal tot z’n recht te laten komen.

Maatwerk

Jouw keuken op maat begint bij de BEDA dealer. Die adviseert je graag bij het samenstellen van jouw ideale keuken. Het materiaal. De indeling. De kleurstelling. De mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw unieke ontwerp wordt in onze fabriek vervolgens precies conform de specificaties gefabriceerd. Volledig op maat, tot op de millimeter nauwkeurig. Geen twee keukens zijn hetzelfde. Zodra jouw keukenmeubels klaar zijn, gaan deze rechtstreeks vanuit onze fabriek naar de dealer. Die coördineert ook de montage en installatie bij jou thuis, inclusief werkbladen, apparatuur en accessoires.

Onze maatwerk keukens zijn exclusief verkrijgbaar via een selecte groep dealers. Deze keukenspecialisten helpen je graag bij het samenstellen van jouw keuken op maat.

Vind een dealer

Duurzaamheid

Apparatuur, materiaal, productiewijze… Bij de aanschaf van een nieuwe keuken zijn er allerlei gebieden waarop je duurzame keuzes kunt maken. Op welke manier nemen wij hierin onze verantwoordelijkheid? Omdat elke BEDA keuken in Nederland wordt geproduceerd, wordt het milieu minder belast door transport.

Wij werken zoveel mogelijk met FSC gecertificeerde materialen en recyclebare verpakkingen. Al onze keukens worden op klantspecificatie vervaardigd. Hierdoor is er geen onnodige verspilling van materiaal. Binnenkort wordt het dak van onze fabriekshal voorzien van een groot aantal zonnepanelen. Deze leveren genoeg vermogen om in onze complete elektriciteitsbehoefte te voorzien.

Beda keuken
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram